Vliegtickets online.

Druk op één van de knoppen hieronder. Zoek je vlucht en vergelijk. Tips: 3 maanden voor vertrek beste prijs en als het even kan niet in het weekend boeken.

Tix

In slechts enkele stappen boek je snel jouw ideale en meest goedkope vlucht. Nederlandstalige klantenservice. €10,- korting op volgende boeking.

Meer informatie

TUI

Vliegtickets binnen en buiten Europa. Veel eilanden. O.a. vliegtickets naar de Kaapverdische eilanden, Balearen, Madeira en de Canarische eilanden.

Meer informatie

Transavia

Chartervluchten voornamelijk binnen Europa. Denk aan de Griekse, Canarische  en Portugese eilanden. Maar ook naar IJsland!

Meer informatie

Binter

De luchtvaartmaatschappij van de Canarische eilanden. Verbindt de Canarische eilanden maar vliegt ook op de Balearen, Marokko en Spanje.

Meer informatie

TICV

De luchtvaartmaatschappij van Kaapverdië die sinds augustus 2019 de binnenlandse vluchten verzorgt met drie propellervliegtuigen.

Meer informatie

Vlucht BOEKEN

Kies je vertrek- en aankomstluchthavens (ook Rotterdam, Eelde, Eindhoven en Maastricht), reisduur, etc. en je vind het ticket die perfect bij je wensen past. In 3 simpele stappen is je vliegticket geboekt.

Meer informatie

Laatste update op