Met de boot.

Of je nou naar Texel wilt of naar het eiland Fogo. Geen probleem. Hieronder heel veel rederijen die naar bijna alle eilanden op de wereld varen (en dat zijn er heel wat!)

Direct ferries

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens. O.a. naar Corsica, Mallorca, Madeira, de Kanaal- de Orkney en de Shetland eilanden enz.

Meer informatie

DFDS

Overtochten naar Engeland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en de Baltische Staten. Ook meerdaagse minicruises naar Engeland.

Meer informatie

InterIlhas

Alle veerdiensten van de Kaapverdische eilanden. O.a de snelboot van Praia naar Fogo maar ook de Ferry tussen Sao Vicente en Santo Antao (met de voormalige veerboot van Vlieland!)

Meer informatie

Naviera ARMAS

Verzorgt de verbindingen tussen de Canarische eilanden onderling en die van de Canarische archipel met Noord Afrika en Spanje.

Meer informatie

Caledonian Macbrayne

De rederij die bijna alle veerdiensten verzorgt in Schotland. Van en naar de Hebriden, Skye, Arran, Mull, Rum, Colonsay, Tiree enz.

Meer informatie

Smyrill Line

Twee boten heeft Smyrill Line. En deze verbinden Denemarken met de Færøer eilanden en IJsland. Een lange reis maar een belevenis!

Meer informatie

Rederij Doeksen

Koninklijke Doeksen verzorgt de veerdiensten vanaf Harlingen naar Vlieland en Terschelling. Het logo van de rederij is een zeehond met de mooie naam Doekie!

Meer informatie

Wagenborg

De (ook) koninklijke Rederij Wagenborg vaart op Ameland en Schiermonnikoog. Je kunt kiezen uit de ‘Gewone’ veerdienst, de watertaxi of de snelboot. Vertrekken vanaf Holwerd (naar Ameland) of Lauwersoog (naar Schiermonnikoog).

Meer informatie

Teso

Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Opgericht door de eilandbewoners en vandaag de dag nog steeds in handen van circa 3.100 Texelaars en andere gebruikers van de veerdienst.

Meer informatie

Laatste update op