Veel gestelde vragen

Hieronder voor de meest gestelde vragen en het antwoord daarop. Zit je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

 

Wat is Wandeleiland?

Wandeleiland.nl is een platform met aanbod van wandelvakanties, vakantiehuizen, vervoer (huurauto, boot trein, vliegtuig), en ook nog boeken en kaarten. Toegespitst op eilanden, waar ook ter wereld. En dat zijn er een heleboel!

Ik wil een reis/huurauto/accommodatie/overtocht/vlucht boeken of boeken en kaarten bestellen via Wandeleiland. Hoe doe ik dat?

Zoek onder vlucht, huurauto, veerdienst, accommodaties, boeken & kaarten of vakanties naar het produkt van jouw keuze. Via Wandeleiland wordt je doorverwezen naar de website van een aanbieder. Het boeken gebeurt dus niet op wandeleiland.nl, maar op de website van één van onze aanbieders, bijv. Bol.com of Tui.

Als er iets fout is gegaan tijdens de boeking of aanschaf? Of vragen hierover. Bij wie moet ik zijn?

Wij hebben geen inzage in je boeking of aankoop. Neem daarom contact op met de aanbieder bij wie je geboekt/gehuurd/gekocht hebt. Ook vragen die je hebt over je boeking of aanschaf kun je het beste stellen bij de aanbieder van je product.

Kan ik mijn reis/huurauto/accommodatie/overtocht/vlucht of de aanschaf van boeken en kaarten na het boeken of aanschaffen en betalen nog aanpassen of veranderen?

Omdat je je aankoop niet bij Wandeleiland boekt, maar bij één van onze aanbieders kunnen wij dit jammer genoeg niet voor je regelen. Neem dus contact op met de aanbieder bij wie je geboekt, gehuurd of gekocht hebt.

Hoe kan ik mijn geboekte reis/huurauto/accommodatie/overtocht/vlucht of de aanschaf van boeken en kaarten betalen?

Dit verschilt per aanbieder. Meestal kun je betalen met creditcard of via iDeal. Je ziet het vanzelf tijdens het betalingsproces.

Is Wandeleiland aangesloten bij de ANVR?

Nee, dit is omdat wij zelf geen reizen/vluchten/overtochten/boeken & kaarten verkopen of auto’s verhuren. Je boekt of koopt bij één van de aanbieders die te vinden zijn op onze site. Kijk op de site van de aanbieder of deze is aangesloten bij de ANVR. Dit geldt alleen voor aanbieders op reisgebied. Niet voor aanschaf van bijv. kaarten en boeken.

Hoe kan ik mijn reis/boeking/huurovereenkomst/vlucht annuleren?

Omdat je de reis niet bij wandeleiland boekt, maar bij één van onze aanbieders kan wandeleiland je reis niet annuleren. Wel kun je hiervoor terecht bij de aanbieder bij wie je de overeenkomst afgesloten hebt.

Laatste update op