Accommodaties online.

Boek hier je casita, vakantiehuis, hotelletje, pension of hostel. Op een eiland maar ook op het vasteland.

Trivago

Hotels en alternatieve accommodaties zoeken en vergelijken. Trivago vergelijkt verschillende sites en zoekt de laagste prijs. All over the world!

Meer informatie

NOVASOL

Eenvoudige en luxe vakantiehuizen, groot en klein, in 28 landen in Europa. Ook op eilanden natuurlijk!

Meer informatie

Cheap.nl

In een oogopslag de beste aanbieding voor elke populaire bestemming. Ook veel eilanden! Kortlopende acties en altijd nieuwe aanvulling.

Meer informatie

Otel.com

Een van de top aanbieders van scherp geprijsde hotel boekingen op het internet. All over the world!

Meer informatie

Tritt 

Sardinië: agriturismo locaties, appartementen, groepslocaties en boetiek hotels. Ook wat luxer: vrijstaande villa’s met zwembad, residences.

Meer informatie

Interhome

Vakantiehuisjes op de eilanden Rügen, Spiekeroog, Zakynthos, Samos, Cyprus, Malta, Gozo, Sicilië, Sardinië, Mallorca Skye. Buiten Europa: Mauritius.

Meer informatie

Le Petit lieu

Ligt niet op een eiland maar wel op een mooie plek in de Ardennen. In een prachtige wandelomgeving. Ideaal voor 2 maar ook geschikt voor 4 personen.

Meer informatie

La Terra

Ook dit huis ligt niet op een eiland maar wel op een mooie plek in de Ardennen. In een prachtige wandelomgeving. Ideaal voor 22/26 personen.

Meer informatie

Natuurhuisje

Op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog maar ook verschillende andere Europese eilanden vind je met natuurhuisje de mooiste huisjes.

Meer informatie

Laatste update op